Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Borsamıza intikal eden yazıda;

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO) İş Forumu'nun, Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 8 Kasım 2023 tarihinde Intercontinental Taşkent Hotel'de düzenleneceği bildirilmektedir.

ECO üyesi ülkeler olan Azerbaycan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Tacikistan, Türkmenistan ve ülkemizden iş çevrelerinin bir araya gelmesinin planlandığı İş Forumu'na katılım ücretsiz olup, İş Forumu’nun programı ekte iletilmektedir. Forumda Türkçe tercüme olması öngörülmektedir.

Katılımcıların Özbekistan'a gerçekleştirecekleri seyahat (otel, uçak ve transfer) organizasyonunun kendileri tarafından yapılması gerekmektedir.

Ekte yer alan katılım formunun eksiksiz bir şekilde doldurularak en geç 4 Kasım 2023 Cumartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’a (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla.

EK: Katılım Formu