Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB);

Rusya Federasyonu Ticaret Mümessilliği’nin ilgili yazısına atfen; Rusya Federasyonu Pskov Bölgesi Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Politikası Komitesi Başkanı Andrey Miheev ile Pskov Bölgesi Özel Ekonomik Bölgesi Moglino’nun Yatırım Projeleri Başkanı Ekaterina Pıhtina’nın, 24 Ocak 2022 tarihinde Ankara’yı ziyaret edeceği bildirilmektedir.

Söz konusu ziyaret çerçevesinde, 24 Ocak 2022 Pazartesi günü 15:30-17:00 saatleri arasında, TOBB Sosyal Tesisler 2-3 nolu Salonları’nda, Pskov Bölgesi Tanıtım Etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik çerçevesinde Türkçe-Rusça simultane çeviri hizmeti sağlanacaktır. Etkinliğe katılmayı arzu eden üyelerimizin ekteki katılım formunu TOBB’a iletilmek üzere 21 Ocak 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar btb@btb.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Etkinliğe katılmak için 2 aşı olunduğunu belirten belge veya 48 saatlik PCR testi talep edilecektir.

Pskov Bölgesi, Moglino Özel Ekonomik Bölgesi ve Titan-Polimer Şirket Grubu hakkındaki detaylı bilgi ekte yer almaktadır.

Saygılarımızla.

EKLER