Sayın Üyemiz,

Standardizasyon Platformu tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye ortak finansmanıyla yürütülmekte olan “Standardizasyon Sisteminin Geliştirilmesi ve Farkındalığın Artırılmasına Yönelik Teknik Yardım Projesi” Standartlara Yön Ver! farkındalık kampanyası kapsamında 9 Eylül Perşembe günü saat 09:30’da Hilton Bursa Convention Center’da seminer düzenlenecektir.

Açılış konuşmalarını Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Bursa Valisi Sayın Yakup Canbolat ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cüneyt Şeker’in gerçekleştireceği seminerin sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Saygılarımızla,