Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden intikal eden yazıda; TOBB ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 1 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 11:00-13:15 saatleri arasında Zoom üzerinden Pandemi Sonrası Ekonomik İlişkilerin Canlandırılması temalı Türkiye-Bulgaristan İş Forumu gerçekleştirilmesinin planlandığı iletilmektedir.

Taslak programı ekte iletilen İş Forumu’nda, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov’un yanı sıra, iki ülkenin Büyükelçilerinin de katılımcılara hitap edeceği belirtilmektedir.

Türkçe-Bulgarca simultane tercüme yapılacak İş Forumu’nun son oturumunda söz almak isteyen firmaların kendilerini tanıtabilecekleri ve soru-cevap kısmında sorularını iletebilecekleri bildirilmektedir.

Saygılarımızla,