Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Borsamıza intikal eden yazıda;

Türkiye-Özbekistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 7. Dönem Toplantısı münasebetiyle 26 Aralık 2023 Salı günü TOBB ve DEİK iş birliğinde Ankara'da Türkiye-Özbekistan İş Forumu düzenleneceği bildirilmektedir.

Özbekistan Başbakan Yardımcısı Jamshid Kuchkarov ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz'ın teşrifleri ile iki ülkeden ilgili Bakanların iştirakiyle TOBB merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmekte olup, iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir.

Bu çerçevede, öğleden önce düzenlenmesi öngörülen etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin 25 Aralık 2023 saat 13:00'e kadar https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turkiye-ozbekistan-is-forumu bağlantısında yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla.