Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB);
Ülkemiz ticaret ve sanayisinin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi, tarım ve hayvancılıkta sürekliliğin sağlanabilmesini teminen sigortacılık sektörünün de gelişmesinin büyük önem arz ettiği belirtilmekte olup, bu bilinçle TOBB’un, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılmasına yönelik faaliyetlere özel önem vermekte olduğu ve bu husustaki çalışmaları desteklediği bildirilmektedir.

Bu kapsamda, ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve toplumda sigorta bilincinin artışına yönelik olarak 3-5 Mart 2022 tarihlerinde Antalya’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de destekleri ile Türkiye Sigorta Sektörü Zirvesi ve İş Birliği Fuarı düzenleneceği iletilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin davetiye ekte iletilmekte olup, ayrıntılı bilgi ve katılım için https://sigortacilikfuar.com adresli internet sayfası ziyaret edilmelidir.

Saygılarımızla.