Bursa Ticaret Borsası
Başkan Özer Matlı’dan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
  • ÖZER MATLI: “TÜRK MİLLETİ, 15 TEMMUZ GECESİ DEMOKRASİYE OLAN BAĞLILIĞINI TESCİLLEMİŞTİR”
  • ÖZER MATLI: “BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİYLE YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türk milletinin 15 Temmuz gecesi ülkesine ve demokrasisine sahip çıkarak, FETÖ mensubu hainlere karşı verdiği destansı mücadelenin asla unutulmaması ve unutturulmaması gerektiğini dile getiren Başkan Özer Matlı, mesajında şunları kaydetti:

“15 Temmuz 2016, Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasiye olan bağlılığının en büyük sınavlarından biriydi. O gece, sokaklara dökülen milyonlarca insanımız, demokrasi nöbetlerinde bir araya gelen yürekli vatandaşlarımız, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmak için omuz omuza mücadele ederken, demokrasiye olan bağlılığını da bir kez daha tescillemiştir. Bugün, bu büyük mücadeleye tanıklık etmiş bireyler olarak yaşadıklarımızı asla unutmamalı, milli birliğimize ve kardeşliğimize olan inancımızı daha da pekiştirmeliyiz.

Bursa Ticaret Borsası olarak, milletimizin ve devletimizin her zaman yanındayız. Demokratik hukuk devleti anlayışından asla taviz vermeden Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında, birlik ve beraberlik içinde büyük ve güçlü Türkiye hedefine katkı sağlamak için yılmadan çalışacak, üretmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti’ni canı pahasına koruyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Whatsapp Hattı