Bursa Ticaret Borsası
Başkan Özer Matlı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
  • ÖZER MATLI: “30 AĞUSTOS, MİLLETİMİZİN VATAN SEVGİSİNİ TÜM DÜNYAYA GÖSTERDİĞİ UNUTULMAZ BİR ZAFERDİR”

 

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos Zaferi'nin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki en kritik anlardan biri olduğunu söyleyen Başkan Özer Matlı, tarihi zaferin milli birlik ve beraberlik ruhuyla kazanıldığına vurgu yaptı. Türk ulusunun, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahramanlık destanıyla, emperyalist güçlere karşı verilen mücadeledeki kararlılığını ve azmini ortaya koyarak bağımsızlığını sonsuza dek koruma iradesi gösterdiğini belirten Başkan Matlı, mesajında şunları kaydetti:

“30 Ağustos, milletimizin eşsiz kahramanlığını, bağımsızlık aşkını ve vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir zaferdir. Bu zafer, sadece askeri mücadelenin sonu değil, aynı zamanda bin yıllık Anadolu topraklarının ebedi vatanımız olduğunun da en açık tescilidir.

Bugün, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onların fedakarlıkları olmasaydı, bugün bu topraklarda özgürce yaşayamazdık. Bu nedenle onların mirasına layık olabilmek, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için el birliğiyle çalışmalıyız. Bizlere düşen görev, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak, ülkemizi daha ileri taşımaktır. Birlik ve beraberlik içinde, millet olarak kenetlenerek bu hedefe ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıl dönümünü kutluyor; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, istiklal uğruna canlarını hiç düşünmeden feda eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

Whatsapp Hattı