Bursa Ticaret Borsası
Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Basın yayın organlarının, iletişim teknolojilerinin sunduğu imkanlardan maksimum seviyede faydalanarak, tarafsız, doğru ve hızlı haber akışı ile herkesin haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamak gibi son derece önemli bir görevi ve misyonu bulunmaktadır.

Basın, toplumun aydınlatılması ve bilgilendirilmesinde kritik bir rol üstlenirken, sizler de bu süreçte özverili çalışmalarınızla toplumun nabzını tutmaya, doğru ve güvenilir haberleri bizlere ulaştırmaya devam ediyorsunuz. Bu önemli misyonun yerine getirilmesinde gösterdiğiniz gayret, demokrasimizin temel taşlarından birini oluşturuyor.

Bursa Ticaret Borsası olarak 100. yılımıza ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Bu uzun soluklu yolculukta edindiğimiz 100 yıllık birikimle, siz değerli basın mensuplarıyla iş birliği içinde çalışarak, halkımıza doğru bilgiyi aktarma ve ortak hedeflere ulaşmada güç birliği oluşturma konusundaki sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Bursa’mızın gelişiminde ve kalkınmasında önemli görevler üstlenen, haberleriyle, fikirleriyle, yorum ve eleştirileriyle bizlere değerli katkılar sunan siz kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl geçirmenizi temenni ederim.

Saygılarımla,

Whatsapp Hattı