Bursa Ticaret Borsası
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Bayramların dayanışma ve sevinç günleri olduğunu söyleyen Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, “Pandemi nedeniyle ayrı kaldığımız 2 yılın ardından sevdiklerimizle yeniden bir araya gelebilmenin, kucaklaşabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in ardından gelen bayramın sevinçlerin arttığı, kırgınlık ve dargınlıkların son bulduğu özel günleri içinde barındırdığını vurgulayan Başkan Özer Matlı, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bir ay boyunca kurulan iftar ve sahur sofralarında Ramazan ayının bereketinden hep birlikte istifade etmeye çalıştık. Öncelikle Yüce Allah’tan tuttuğumuz oruçları kabul etmesini diliyorum. Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, dayanışmanın, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına vesile olan, bizi biz yapan ve geleceğe taşıyan temel değerlerimiz, zenginliklerimizdir.

Mübarek Ramazan ayının ardından kavuştuğumuz bu anlamlı ve özel günde, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle 2 yıldır ayrı kaldığımız başta aile büyüklerimiz olmak üzere, tüm akraba eş ve dostlarımızla yeniden bir araya gelebilmenin, kucaklaşabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak yine de ziyaretlerimizde tedbiri elden bırakmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize ve İslam alemine sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni eder, başta üyelerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım.”

Whatsapp Hattı