Bursa Ticaret Borsası
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı'dan Kurban Bayramı Mesajı

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların, dostluk ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı en güzide zaman dilimleri olduğunu dile getiren Başkan Özer Matlı, mesajında şunları kaydetti:

“Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma duygularının güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine vesile olan en özel günlerdir.

Milletçe, hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Böylesine güzel günlerde sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça arttığını, üzüntü ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, bayramlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta üyelerimiz olmak üzere, tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçireceğimiz daha nice bayramlara ulaşmayı dilerim.”

 

Whatsapp Hattı