Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB);

TOBB ve ABD Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde, “ABD Tarafından İran ve Rusya’ya Yönelik Yaptırım Politikaları ve Uygulamaları- İş Dünyası İçin Bilgilendirme Toplantısı” düzenleneceği; toplantı kapsamında ABD Hazine Bakanlığı uzmanları tarafından bilgi verileceği ve katılımcıların sorularının cevaplandırılacağı belirtilmektedir.

17 Ekim 2022 Pazartesi günü 14:00-16:00 saatleri arasında TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantının elektronik ortamda da takip edilebileceği bildirilmektedir.

Toplantıya katılmak isteyenlerin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/iran-abdbilgilendirmetoplantisi linkinden en geç 14 Ekim 2022 Cuma gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Toplantıya elektronik ortamda katılmak isteyenlerin belirtilen internet adresinde yer alan formda “Online Katılım” seçeneğini işaretlemeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,