Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) gönderilen yazıda, Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri’nin 26 Ekim 2021 Salı günü saat 14:00’da internet üzerinden gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TOBB ve Akkuyu Nükleer Santrali A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilen olan; “Akkuyu Nükleer Santral Projesi’nde İhalelerin Takibi ve Tedarikçi Olmak İçin Yapılması Gerekenler” konulu seminerde; projede yerli katkının artırılması açısından potansiyel Türk tedarikçilerin Akkuyu NGS Projesi ve ihale kurallarıyla ilgili bilgilendirilmesi ve ana yüklenici ile bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır. Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Saygılarımızla,

Detaylı bilgi ve katılım için TIKLAYINIZ