Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Dakka Ticaret Müşavirliği’nden alınan bir yazıya atfen, Bangladeş’te çeşitli alanlarda faaliyet gösteren önemli firmalardan BEXIMCO GROUP’un gayrimenkul projeleri bölümü yetkililerinin gönderdikleri e-posta ile Türkiye’de faaliyet gösteren tecrübeli firmalarla iş birliği yapma talebini ilettiği ifade edilmektedir.

E-postada kamu ve özel projelerde iş birliği yapmak isteyen firmaların; EPC müteahhitleri, mimarlar ve tasarımcılar, sıhhi tesisat gibi malzeme tedarikçileri, peyzaj tasarımcıları, proje yönetimi danışmanları, MEP (mekanik, elektrik, sıhhi tesisat) danışmanları ve dış aydınlatma danışmanları/tasarımcılar olduğu belirtilmiştir.

Saygılarımızla.

Ek: BEXIMCO GROUP Hakkında Detaylı Bilgi