Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB);

TOBB koordinasyonunda ve Ticaret Bakanlığı iş birliğinde Oda/Borsa çalışanları ve ihracatçı firmalara yönelik belirli aralıklarla bilgilendirme amaçlı webinarlar düzenlendiği bildirilmektedir.

Bu kapsamda,

-2564 sayılı Döviz Kazandırıcı Hizmet Sektörleri Markalaşma Destekleri Hakkında Karar,

-5447 sayılı Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşma ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Programı Hakkında Karar,

-5448 sayılı Hizmet İhracatının Tanımlanması, Sınıflandırılması ve Desteklenmesi Hakkında Karar,

-5449 sayılı Yurt Dışı Lojistik Dağıtım Ağlarının Desteklenmesi Hakkında Karar,

ile ilgili 29 Haziran 2022 Salı günü Ticaret Bakanlığı uzmanlarınca bilgilendirme webinarı düzenleneceği, söz konusu webinara katılmak için aşağıdaki adres üzerinden kayıt yaptırılması gerektiği ifade edilmiştir.

Link: https://tobb-org.zoom.us/webinar/register/WN_p5g-7oTGSd6y824dS7WhFg

Saygılarımızla,