Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nden Borsamıza intikal eden yazıda;

2-5 Mayıs 2023 tarihleri arasında Rimini/İtalya’da düzenlenecek olan Macfrut Fuarı’na Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından Türkiye milli katılımı yapılması planlandığı bildirilmekte olup, fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 23.01.2023 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerektiği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, başvurunun kabul edilmesi için Akdeniz İhracatçı Birlikleri Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Mersin Şubesi TR 54 0001 5001 5804 8000 3978 51 IBAN no’lu Euro hesabına toplam katılım bedelinin %50’sinin 23.01.2023 tarihine kadar yatırılması gerektiği ifade edilmektedir.

(Ödeme yapılması gereken tutar şu şekilde hesaplanacaktır. Talep edilen m2 …*496€/m2* %50)

Fuarda yaş meyve sebze, kuru meyveler-sebzeler, organik ürünler, dondurulmuş meyve-sebze, kabuklu meyveler, baharatlar, şifalı otlar, taze kesilmiş-hazır taze ürünler, çiçekler, canlı bitkiler, üretim ve ticaret, makine ve tesisler, paketleme, tarım makineleri, seralar ve sulama sistemleri, baharatlar ve otlar, fidanlık ve tohumlar, biyostimülanlar, lojistik ve hizmetler sergilenmektedir.

Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla,