Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Borsamıza intikal eden yazıda;

Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ve Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “Türk Ticaret Dünyası Kırgızistan İş Forumu”nun 27 Haziran 2024 tarihinde Kırgızistan’ın Issık Göl bölgesinde yer alan Çolpan Ata şehrinde gerçekleştirileceğinin bildirildiği ifade edilmektedir. Etkinliği tüm programı ve özel olarak TOBB’a iletilen otel fiyatları listesi aşağıda sunulmaktadır.

Firmalarımızın katılım teyidini en geç 21 Haziran 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar, ekteki katılım teyit formu ve katılımcıların pasaport fotokopileriyle birlikte Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Sekreteryasına (Adem KULA, Tel: 05337419279, 02129243973 E-posta: adem.kula@tobb.org.tr, turkcci@tobb.org.tr) iletilmesi gerektiği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız,
Saygılarımızla.