Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB);

Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen; Türkiye-İsviçre Yüksek Düzeyli Ekonomik Ticari İşbirliği mekanizmasının 10. Dönem Toplantısı’nın 21 Haziran 2022 tarihinde Ankara’da düzenlenmesinin planlandığı belirtilerek, söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak mutabakat zaptında yer almak üzere Türkiye-İsviçre ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, konunun ilgili üyelerinize duyurularak, İsviçre ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticarin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 20 Mayıs 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar TOBB’a iletilmek üzere Borsamıza (btb@btb.org.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.