Bursa Ticaret Borsası
Bursa TB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
  • ÖZER MATLI: “CUMHURİYETİMİZİN TÜM KAZANIMLARINA SONSUZA DEK SAHİP ÇIKACAĞIZ”

  • ÖZER MATLI: “HEDEFİMİZ 100. YILINDA ÜLKEMİZİ HER ALANDA DÜNYANIN EN GELİŞMİŞ ÜLKELERİNDEN BİRİ HALİNE GETİRMEKTİR”

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde bütün bir milletin desteğiyle verilen milli mücadelenin ardından kurulan Cumhuriyet’in, ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasının itici gücü, her alanda ilerleyişimizin kaynağı, birlik ve beraberliğimizin en büyük teminatı olduğunu söyleyen Başkan Özer Matlı, mesajında şunları kaydetti:

“Kahraman Türk milletinin, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak, bunu Cumhuriyet ile taçlandırdığı günün 99. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Atatürk’ün, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözü, ülkemizin istikametini çizen en önemli değerlerden birisi olmuştur. Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedefler etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiş; karşısına çıkan tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır. Bizler de atalarımızın emaneti olan vatanımıza ve Cumhuriyetimizin tüm kazanımlarına sonsuza dek sahip çıkacağız.

Türk iş dünyası olarak hedefimiz Cumhuriyetin 100. yılında ülkemizi ekonomi, sanayi ve tarım başta olmak üzere her alanda dünyanın en gelişmiş, en yaşanabilir ülkelerinden biri haline getirmektir. Gelecek kuşaklara gurur duyacakları bir ülke bırakmak için hiç durmadan, yılmadan çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle böylesi anlamlı bir günde açılışını gerçekleştireceğimiz, 85 milyonun hayali ve gururu olan yüzde yüz yerli ve milli otomobilimiz Bursalı TOGG’un ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor; başta bize bu toprakları vatan kılan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.”

Whatsapp Hattı