Bursa Ticaret Borsası
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Bursa Ticaret Borsası (Bursa TB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, bu yıl birlikte kutlayacağımız Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesaj yayımladı.

 

Birlik, beraberlik, af ve bereketin sembolü olan Ramazan ayının sonunda gelen Ramazan Bayramı’nın, sevgi, barış ve dayanışma duygularının en yüksek seviyede hissedildiği özel bir dönem olduğunu söyleyen Başkan Özer Matlı, mesajında şunları kaydetti:

“Bir ay boyunca sabır, saygı ve paylaşma duygularımızı en üst düzeyde yaşadığımız bu nadide günlerin ardından bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın maalesef ki buruk mutluluğunu yaşıyoruz. Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız depremler ve sel afetlerinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın acısını hala en derin şekilde hissediyoruz. Sevinç ve hüznün bir arada olduğu bu anlamlı günlerde, kaybettiğimiz canlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, ateşin düştüğü yeri yaktığı tüm yüreklere sabırlar diliyorum.

Bayramlar insanların birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesi için en güzel vesiledir. Paylaşmanın, birbirimize sevgi ile sarılmanın, empati kurabilmenin önemini asla unutmamalıyız. İnanıyorum ki millet olarak kenetlendiğimiz sürece yaşadığımız sıkıntıların üstesinden de en kısa sürede geleceğiz.

Diğer yandan, Ramazan Bayramı’nın tüm güzelliklerini, sevdiklerimizle birlikte paylaşmanın huzurunu yaşarken, milletimiz için çok özel ve anlamlı bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutlamanın heyecanını yaşayacağız. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan, Atatürk’ün istikbalimizin ve yarınlarımızın garantisi olan çocuklarımıza duyduğu güvenin en büyük nişanesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni eder, şimdiden başta üyelerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.”

Whatsapp Hattı