Bursa Ticaret Borsası
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı’dan 10 Kasım Mesajı

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Matlı yayımlanan mesajında şu ifadeleri kullandı:

Yüzyıla yön veren büyük devlet adamı, dünya tarihinin gördüğü en büyük liderlerden biri olan Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 82. Yıldönümünde rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.

Bizlere eşsiz bir Cumhuriyet, büyük reformlar ve çağa ışık tutacak bir düşünce bırakan Ulu Önder Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemek, aziz milletimizin her zaman ortak gayesi olmaya devam edecektir.

Uğruna büyük bedeller ödenen cennet vatanımızı muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak ve Büyük Önder’in aziz hatırasına layık olmak için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onurunu kazandıran, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü ve bu vatan uğrana canını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Whatsapp Hattı