Bursa Ticaret Borsası
Bursalı Vekiller TOBB`da Bir Araya Geliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Bursa Milletvekillerini ve Bursa İli Oda Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarını TOBB Birlik Merkezi`nde ağırlayacak.

“BURSA İÇİN HEP BİRLİKTE!”

Hisarcıklıoğlu ve Matlı, 26 Şubat 2020 Çarşamba günü TOBB Birlik Merkezi`nde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Bursa’yı en iyi şekilde temsil eden 27. Dönem Bursa Milletvekilleri ile Bursa’da faaliyet gösteren Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları ile Bursa’ya değer katacak yeni fikirleri, projeleri konuşmak için öğle yemeğinde bir araya gelecek.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 1,5 milyon üyesi ile özel sektörün Türkiye’deki en büyük üst kuruluşu olan ve Türkiye`de 181 ticaret ve sanayi odası, 57 ticaret odası, 12 sanayi odası, 2 deniz ticaret odası olmak üzere toplam 252 oda ve 113 ticaret borsası ile hizmet veren TOBB ve Bursa`da üretilecek olan Türkiye`nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında Bursalı Vekillere ve Oda Borsa Başkanlarına bilgilendirmelerde bulunacak.

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı da tarım sektöründe devrim niteliğinde ve yeni nesil borsacılık sistemi olan Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) hakkında katılımcılara bir sunum gerçekleştirecek.

“BURSA İÇİN ARZULANAN TABLO”

Bursalı vatandaşların ortak beklentisi olan ve parlamentoda Bursa’yı temsil eden Milletvekillerinin TOBB çatısı altında Bursa için bir arada olacakları toplantıda, Bursalı siyasiler ve iş dünyası temsilcileri istişarelerde bulunacak.

“ORTAK AMAÇ BURSA’YA DEĞER”

Bursa’ya değer katacak ve Bursa’nın yeni, global markalar çıkarmasına alt yapı sağlayacak projeler geliştirmek için farklı düşünce biçimlerindeki kurum ve kişileri bir arada toplayan BTB; “Bursa’dan Dünyaya, Dünyadan Bursa’ya Bakıyoruz” sloganından yola çıktığı vizyonla, şehre değer katacak herkesi bir arada buluşturarak ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi artırmayı hedefliyor.

Whatsapp Hattı